Zet een boom op voor meer bos

Op het eind van deze legislatuur zal de gemeente Nazareth zowat 10 ha nieuwe aanplantingen bos of bospark gerealiseerd hebben. Dat is nodig. Onze groene schepen Dirk Vos is hiervan de absolute voortrekker. We zijn met Groen Nazareth dan ook bijzonder trots op deze verwezenlijking, maar we hebben ambitie en willen graag meer. Meer bos is goed voor de biodiversiteit, maar ook voor de waterhuishouding. Meer bos zorgt voor schaduw en verkoeling. Meer bos zorgt voor meer levenskwaliteit. 

De dynamiek die we op gang hebben gebracht mag na deze legislatuur niet stilvallen. Er zijn zeker nog opties waar je zou kunnen bebossen. Tegelijk verdwijnt er in Vlaanderen elke dag één voetbalveld bos. Dat is immens. Dus ja: We zetten een boom op voor meer bos in Nazareth. Jij ook?

 

Teken dan onze petitie!

0 people have signed the petition
Al 23 ondertekenaars! Op naar 100
23%

Ja, ik teken

Door deze petitie te ondertekenen ga je akkoord dat Groen je gegevens verwerkt en bijhoudt volgens haar privacybeleid. Als je aanvinkt dat je e-mails wilt ontvangen, houden we je op de hoogte volgens je interesses. Je kan je gegevens opvragen, laten verbeteren of laten verwijderen.